Gentenaer

Goud

De smaak van eigen(wijs) volk
De kaas wordt op natuurlijke wijze gerijpt op houten planken. Na 8 maanden ontluikt zijn sublieme zoete smaak in een Gents traditioneel kaaspakhuis.
Met trots draagt deze fiere Gentenaer het zwarte zegel met opschrift “Gerijpt op Gentse bodem”. Een traditie die al op meer dan 100 jaar ervaring kan rekenen.
 

Maigre des Flandres

Goud

Deze magere harde geitenkaas van afgeroomde geitenmelk is de gerijpte versie van de Maigre du Nord. In tegenstelling tot de Maigre du Nord rijpt deze kaas minstens 1 jaar, waardoor er al een duidelijk zoutkristal zichtbaar is in de zuivel.
Een geitenkaas voor kenners!

 

Maigre du Nord

Zilver

Deze magere harde geitenkaas van afgeroomde geitenmelk kreeg in 2010 nog een gouden medaille tijdens een culinaire beurs in Duitsland. De smaak van deze kaas is dan ook heerlijk.
Ondanks het feit dat dit een magere kaas is, heeft deze kaas wel een ‘volle’ smaak.


 

BoereJan 9 M

Brons

100% ambachtelijk, 100% boerejan
BoereJan is een kaasboer met een naam. Een kaasboer die tevens nog al zijn koeien bij naam kent, die de kwaliteit van zijn melk uit eigen veestapel kan garanderen.
BoereJan kaas wordt uitgeleverd in 5 leeftijden: van zacht romig (2m) tot stevig belegen (5m) naar pittig extra belegen (9m) en dan van subliem oud (14m) tot overheerlijk brokkel (30m).
BoerJan is een ambachtelijk verhaal van de beste Zuid-Hollandse polders, gelukkige koeien, héérlijke melk, een eigenzinnige kaasboer en uiteindelijk lekkere en zuivere boerderijkaas.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord