Gent, 16 september 2019


De Kaasboer en Fermette slaan de handen in elkaar

Vanaf 18 november 2019 zal De Kaasboer de distributie van haar volledige assortiment overlaten aan Fermette.

Als rasecht Oostends familiebedrijf en full-service groothandel in fijne vleeswaren, kaas en versproducten vormt Fermette al drie generaties lang dé schakel tussen producent en vershandelaar.

Met de overname van De Kaasboer profileert Fermette zich nog meer als dé kaasspecialist bij uitstek. Naast een ruim en uitgebalanceerd kwalitatief assortiment kaas beschikt Fermette tevens over een geoptimaliseerde infrastructuur en een modern wagenpark die de nodige garanties bieden voor een perfecte klantenservice.

De gebroeders Brands, zaakvoerders van het familiebedrijf De Kaasboer, zullen zich richten op een nieuw project: kaasboerderij ‘Little Cheese Farm’ te Lotenhulle (Aalter). Naast de productie van kwalitatieve Belgische boerderijkazen zal ‘Little Cheese Farm’ ook instaan voor de commercialisering van exclusieve Belgische kaasmerken (Gentse Keizer, Gentenaer, Rosse Jeanette, Wittekop, BoereJan en Maigre du Nord). De eerste producties worden verwacht maart 2020. Fermette zal tevens instaan voor de fijnmazige verdeling van de kazen van ‘Little Cheese Farm’.

Met de overname van de distributie van De Kaasboer door Fermette en de oprichting van de kaasmakerij ‘Little Cheese Farm’ menen wij een ideaal platform te ontwikkelen om de Belgische kaasmarkt te verblijden met kwalitatieve en innovatieve producten, altijd met onze lijfspreuk in gedachten:

Deel onze passie in kaas!

Frederik & Geoffrey Brands, zaakvoerders

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord